Home > IJsland met eigen wagen > Verscheep je wagen

VERSCHEEP JE VOERTUIG NAAR IJSLAND

Het Smyril Line Ro-Ro vrachtschip MS Mykines vaart wekelijks tussen de Nederlandse haven Europoort/Rotterdam en de IJslandse haven Þorlákshöfn. Daarmee biedt Smyril Line een extra mogelijkheid om voertuigen te vervoeren naar IJsland. De haven van Þorlákshöfn ligt op circa 30 kilometer van Reykjavik. Deze cargoservice is het hele jaar door mogelijk.

Terwijl je voertuig onderweg is naar IJsland (wat vier dagen in beslag neemt) neem je zelf het vliegtuig naar IJsland op elk tijdstip dat je uitkomt. Je haalt vervolgens je voertuig op in Þorlákshöfn. Het haventje is bereikbaar met openbaar vervoer vanuit Reykjavík.

KOSTEN VAN VERSCHEPING

De kosten van het verschepen zijn afhankelijk van de datum en afmetingen van je voertuig. Hou er rekening mee dat verschepen pas echt de moeite is als je een langer verblijf in IJsland plant en zelf bv. over een 4×4 beschikt. In alle andere gevallen zal een fly & drive formule voordeliger zijn.

BELANGRIJK: de verscheping dient te kaderen binnen een reis die via ons geboekt wordt en waarbij ook overige diensten via ons geboekt worden (vluchten, hotels ter plaatse, excursies, enz.). Losse verschepingen (bv. van een mobilhome) doen wij niet. Stuur ons bij een prijsaanvraag dus zeker voldoende info door over het type reis dat je plant in IJsland (reisduur, voorkeur accommodatietype, enz.).


Meer weten? We helpen je graag verder. Contacteer ons via info@modernvikings.be of via onderstaand formulier.

Bedankt voor je interesse. We laten snel iets weten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in je mailbox