Voor zijn begeleide groepsreizen trekt Modern Vikings volledig de kaart van duurzaam toerisme. Concreet houdt dit in dat we enkel in kleine groepjes reizen. Enkel zo kunnen we een persoonlijke service garanderen met voldoende aandacht voor iedereen. Bovendien laten kleine groepjes het ook toe enige flexibiliteit in te bouwen, in te spelen op specifieke noden en wensen van de groep en indien nodig al eens af te wijken van de vaste reisroute.

Met kleine groepjes kunnen we ook volledig trouw blijven aan ons concept en enkel verblijven aanbieden in kleinschalige accommodaties bij de mensen thuis en charmeverblijven weg van de platgetreden toeristische paden. We gaan on the road met een kleine groep in een ongedwongen ontspannen sfeer. Onze reizen richten zich tot reizigers van alle leeftijden in goede fysieke basisconditie en met een gezonde zin voor avontuur en exploratie. Hop-on-hop-off is niets voor ons. We rushen nooit van de ene plek naar de andere maar maken tijd om af en toe ook eens een langere wandeling te maken. De ene reis is al actiever en avontuurlijker dan de andere, dus lees de reisbeschrijving steeds goed na.

IJsland is meer dan enkel zien, het is ook beleven. We proberen waar mogelijk in onze groepsreizen wat culturele interacties met de locals te verwerken. Wij zijn niet alleen gefascineerd door de IJslandse natuur maar evenzeer door de eigenzinnige IJslandse cultuur, en dan specifiek de IJslandse storytelling traditie. IJslanders zijn ongelooflijke verhalenvertellers en hun vele saga’s en vikingverhalen zullen je nog lang bij blijven.

Onze Modern Vikings reisbegeleiders zijn stuk voor stuk bekwame specialisten met een passie voor het land. Ze werden zorgvuldig door ons geselecteerd en garanderen je een zorgeloze reis waarbij je je verder over niets moet bekommeren. Al onze reizen zijn Nederlandstalig begeleid.

Wil je graag in groep naar IJsland? Wij organiseren ook groepsreizen (met of zonder privébegeleiding) op maat voor verenigingen, scholen, bedrijven, enz. Contacteer ons voor een offerte op maat!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in jouw mailbox