Home > Themareizen > Fotografiereizen in IJsland

Onze fotografiereizen in IJsland

Met zijn ruwheid en ongereptheid is IJsland een absolute topbestemming voor natuur- en landschapsfotografen, en dat in alle seizoenen! Het magisch gouden ochtendlicht over de witte sneeuwvlaktes en het noorderlicht in de winter, de gloed van de middernachtzon in de zomer, de dramatiek van de vulkanische landschappen en eindeloos desolate woestijnen, watervallen en gletsjers, de constant veranderende lichtinval, enz. Allemaal elementen die ervoor zorgen dat IJsland een immense aantrekkingskracht uitoefent op iedereen die graag met (landschaps)fotografie bezig is. En nee, dat hoeft zeker niet enkel de professionele fotograaf te zijn. Met dergelijke spectaculaire landschappen is iedere foto die je neemt in IJsland al op voorhand geslaagd.

 

Ons aanbod

 

Fotografiereizen op maat voor fotoclubs & verenigingen

Wil je als fotoclub de theorie aan de praktijk toetsen en de mooiste reisbestemming van Europa in beeld brengen? Dan helpen wij je graag met de praktische organisatie van je fotografiereis in IJsland. Als IJslandspecialist kennen wij de mooiste hotspots én weten wij wanneer je waar moet zijn voor de beste lichtinval. We adviseren je graag over het beste seizoen afhankelijk van je persoonlijke wensen en voorkeuren. De reis kan volledig op maat worden aangepast. Zo kan je kiezen voor een selfdrive reis of begeleide reis met Modern Vikings gids/chauffeur. Verblijfsaccommodaties kunnen in functie van het beschikbare budget variëren tussen goedkope hostels/guesthouses en luxueuze hotels. Je kan kiezen voor een reis met een of meerdere vaste uitvalsbasissen en focus op uitdieping van enkele specifieke regio’s, of voor een reis met meerdere verplaatsingen en focus op sightseeing. Wij werken je reis tot in de puntjes voor jullie uit. Contacteer ons en je hoort snel van ons!

 

Begeleide Modern Vikings fotografiereis – Work in progress

Ondertussen zijn wij ook druk bezig om een eigen Modern Vikings fotografiereis uit te werken waarop ook individuele fotografieliefhebbers zullen kunnen inschrijven. Uiteraard gaan we op deze exclusieve reis op zoek naar de allermooiste plekjes en komen alle natuurfenomenen aan bod die zo kenmerkend zijn voor IJsland. Meer details hierover volgen nog.

Om ons fotografiereisaanbod verder vorm te geven zijn wij tevens nog op zoek naar gedreven landschapsfotografen die:

  • ons omver kunnen blazen met hun portfolio
  • ervaring hebben in het geven van workshops in landschapsfotografie en over eigen cursusmateriaal beschikken
  • met passie hun kennis en ervaring delen met een klein groepje reizigers en hen ook one-on-one begeleiden
  • IJsland reeds bereisd hebben en sterke affiniteit hebben met de bestemming

Denk jij de gids te zijn die wij zoeken? Graag een mailtje naar tine@modernvikings.be of via onderstaand contactformulier.


Geïnspireerd? Meer weten over deze reis? We helpen je graag verder. Stuur ons een berichtje via info@modernvikings.be of via onderstaand formulier.

Bedankt voor je interesse. We laten snel iets weten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in je mailbox