Heb je een bedrijf en denk je eraan voor je werknemers een originele incentive of teambuilding te organiseren? Met zijn gevarieerde en grillige natuur is IJsland dé place to be hiervoor! Ziplining over een waterval, een groepsspel in een afgelegen grottencomplex, een superjeep of sneeuwscootertocht over een gletsjer, mountainbiking over lavavelden, paardrijden onder de middernachtszon, dineren op desolate zwarte zandstranden, enz. Wij bieden je unieke activiteiten in een onvergetelijk kader waar nog lang over nagepraat zal worden.

Realisaties

Het Amsterdamse evenementenbureau Carbon Events schakelde de kennis en expertise van Modern Vikings in om een bedrijfsincentive voor 45 deelnemers te organiseren in IJsland in november 2017, november 2018 en november 2019. Modern Vikings gaf advies omtrent mogelijke dagactiviteiten en boekte deze voor hen in. De groep ging op walvissafari met een privécharter, op culinaire food walk in Reykjavík en – uiteraard – op noorderlichtjacht door de donkere poolnacht. Ze gingen ook met 7 Landrover Defenders op roadtrip naar de Golden Circle regio, een helse expeditie door winterse sneeuwlandschappen. Onderweg brachten ze een bezoek aan een indrukwekkende geothermische krachtcentrale en lunchten ze in een geothermisch verwarmde groentenserre tussen de tomatenplanten, een unieke ervaring. Hieronder enkele impressies van hun Golden Circle roadtrip.


Geïnteresseerd? Meer weten over bedrijfsincentives? We helpen je graag verder. Contacteer ons via info@modernvikings.be of via onderstaand formulier.

Bedankt voor je interesse. We laten snel iets weten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in jouw mailbox