Modern Vikings is een reisbureau van de nieuwste generatie: indien gewenst komen wij naar je toe in plaats van omgekeerd!

Wij werken zonder vast kantoor en zonder vaste openingsuren. Indien gewenst komen wij buiten de kantooruren naar je toe om samen je droomreis in detail te bespreken. Een infosessie-aan-huis duurt ongeveer anderhalf uur tot 2 uur. De kost van de informatiesessie wordt bij definitieve boeking integraal in mindering gebracht op je factuur.

Prijs voor een infosessie: € 50 binnen een straal van 50km rond Gent. Indien verder gelegen: prijs op aanvraag.

Kom je liever zelf naar ons toe? Wij kunnen een afspraak inplannen in onze hub in Coworking The Wired, Kleemburg 1, 9050 Gentbrugge. OPGELET:  enkel mogelijk op maandag, woensdag en zaterdag (van december tem maart). Wij werken ENKEL OP AFSPRAAK. Geef ons een seintje en wij plannen een infosessie in. Wij vragen een vast bedrag van € 25 voor een infosessie in Gent (duur: anderhalf uur tot 2 uur). Deze kost geldt als voorschot en wordt in mindering gebracht op je factuur.

Uiteraard kan je ook telefonisch of via mail je reis bij ons boeken.

Opgelet: de eerste maanden van het jaar zijn ook de drukste maanden voor ons. Wij dienen je dus te vragen een beetje geduld te hebben bij je offerteaanvraag. De behandeling van een offerte kan enkele dagen in beslag nemen. Vraag je een offerte aan via mail, wees dan aub zo gedetailleerd mogelijk en geef ons zeker al volgende info mee:

  • Welke reis wensen jullie te doen?
  • Mogelijke vertrekdatum (data)?
  • Met hoeveel personen reizen jullie?
  • Bij selfdrives: wensen jullie kamers met privésanitair of gedeeld sanitair (een mix van de 2 is eventueel ook mogelijk)?

Met deze info kunnen wij je aanvraag sneller verwerken.

(Check ook altijd even je spambox mocht je niets van ons lijken te horen. In héél uitzonderlijke gevallen komt een mail eens in de verkeerde mailbox terecht.)

BELANGRIJKE OPMERKING IVM LASTMINUTE BOEKINGSAANVRAGEN VOOR ZOMER 2021:
Op dit moment kunnen wij enkel boekingsaanvragen voor deze zomer verwerken van reizigers die reeds volledig gevaccineerd zijn of een eerdere coronabesmetting kunnen aantonen. Enkel deze groepen kunnen momenteel naar IJsland afreizen zonder quarantainebeperkingen.
Omwille van de vele lastminute aanvragen willen wij je vragen enkel concrete boekingsaanvragen door te sturen, rekening houdende met bovenstaande voorwaarden. We behandelen enkel gedetailleerde aanvragen van reizigers van wie de reisplannen concreet zijn. Dank voor jullie begrip!

 

BOEKINGEN VOOR WINTER 2021/2022:
Aangezien IJsland duidelijk de kaart trekt van de volledig gevaccineerde reiziger, aanvaarden wij momenteel enkel boekingsaanvragen van reizigers die reeds volledig gevaccineerd zijn. Voor hen is er nog weinig risico op inreisbeperkingen (bv. geen verplichte quarantaine meer). Hou er wel rekening mee dat je moet bereid zijn om een negatieve PCR-test of snelle antigeentest (niet ouder dan 72 uur) mee te nemen voor vertrek, en mogelijks bij aankomst nog eens een test te ondergaan.
Wil je je verzekeren tegen ziekte (of een positieve test) voor vertrek, dan dien je een tijdelijke annulatieverzekering te nemen (dit kan bij ons aan 6,3% van de reissom).
Wat annulatie wegens overmacht betreft (in de vorm van een opnieuw ingevoerde quarantaineverplichting in IJsland en/of België/Nederland):
– Wij dekken het risico en bieden in geval van overmacht de mogelijkheid om kosteloos te annuleren tot een maand voor vertrek.
– Beslis je op dat moment om door te gaan met de reis maar wordt er korter voor vertrek alsnog een quarantaineverplichting ingevoerd, dan kan je de reis kosteloos wijzigen naar een latere datum in de toekomst (hoeft niet noodzakelijk 2022 te zijn, kan gelijk wanneer in de toekomst).
– Wil je op gelijk welk moment (dus ook korter voor vertrek) de reis wegens overmacht kunnen annuleren, dan dien je de jaarpolis Travel Service bij te boeken (€ 249 per individu, € 299 per koppel en € 359 per gezin, allen op hetzelfde adres gedomicilieerd). Deze verzekeringspolis dekt als een van de weinige ook overmachtssituaties (zoals reisverbod, quarantaine, enz.). Meer info over de waarborgen vind je hier.

 

BOEKINGEN VOOR ZOMER 2022:
We starten met zomeraanvragen vanaf 20/09/21 maar kunnen wel al vroeger emailoffertes opmaken. Stuur gerust al je aanvraag door (graag zo concreet mogelijk. Vaag omschreven aanvragen kunnen we jammer genoeg niet behandelen). Bovenstaande annuleringscondities blijven ook voor 2022 van toepassing.

Contacteer ons:

   Info@modernvikings.be

   +32 (0)486 96 98 90 (maandag – vrijdag van 10u – 19u)

 

of via onderstaand formulier:

Bedankt voor je interesse. We laten snel iets weten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in jouw mailbox