MODERN VIKINGS IS GESLOTEN VAN 12/02 TEM 16/02/24.
WIJ ZIJN TERUG OP KANTOOR VANAF 19/02/24.

 

Modern Vikings is een reisbureau van de nieuwste generatie. Wij werken zonder vast kantoor en zonder vaste openingsuren.
Indien gewenst komen wij naar je toe in plaats van omgekeerd! Een video call of fysieke meeting in Gentbrugge behoort ook tot de mogelijkheden.

Opgelet: wij geven enkel infosessies (zowel video calls als fysieke afspraken aan huis of in Gentbrugge) aan reizigers van wie de reisplannen concreet zijn en die reeds overtuigd zijn van hun reis bij ons als IJslandspecialist te willen boeken.
Wij boeken enkel volledige pakketreizen en geen losse onderdelen. Excursies worden dus niet los verkocht maar enkel als aanvulling op een bij ons geboekte reis.
Dank voor jullie begrip.  

 

VIDEOGESPREK

De snelste manier om af te spreken is via video call. Wij sturen je een uitnodiging via Google Meet. Dit kan tijdens de kantooruren, en van november tot en met maart ook ’s avonds of op zaterdag.

 

AFSPRAAK IN GENTBRUGGE 

Kom je liever zelf naar ons toe? Dan plannen we graag een afspraak in in onze hub in Gentbrugge. Adres: Bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge. OPGELET: Wij werken ENKEL OP AFSPRAAK. Geef ons een seintje en wij plannen een infosessie in. Dit kan op weekdagen en van november tot en met maart ook op zaterdag.

 

AFSPRAAK AAN HUIS

Liever een afspraak bij je thuis? Indien gewenst komen wij naar je toe om samen je droomreis in detail te bespreken. Een infosessie-aan-huis duurt ongeveer anderhalf uur tot 2 uur. De kost van de informatiesessie wordt bij definitieve boeking integraal in mindering gebracht op je factuur. Een afspraak is mogelijk tijdens de kantooruren, en van november tot en met maart ook ’s avonds en op zaterdagen.

Prijs voor een infosessie: € 50 binnen een straal van 50km rond Gent. Indien verder gelegen: prijs op aanvraag.

 

OFFERTEAANVRAAG VIA EMAIL OF TELEFONISCH

Uiteraard kan je ook telefonisch of via mail je reis bij ons boeken. Kan je ons telefonisch niet direct bereiken, laat een bericht achter en wij contacteren jullie nadien.

Opgelet: De behandeling van een offerte kan enkele dagen in beslag nemen. Vraag je een offerte aan via mail, wees dan aub zo gedetailleerd mogelijk en geef ons zeker al volgende info mee:

  • Welke reis wensen jullie te doen?
  • Mogelijke vertrekdatum (data)?
  • Met hoeveel personen reizen jullie?
  • Bij selfdrives: wensen jullie kamers met privésanitair of gedeeld sanitair (een mix van de 2 is eventueel ook mogelijk)? Mogen er ook af en toe chalets met selfcateringfaciliteiten (eigen keuken, geen ontbijt) in de offerte verwerkt worden?

Met deze info kunnen wij je aanvraag sneller verwerken.

Door de vele aanvragen kunnen wij enkel volledige en duidelijk omschreven offerteaanvragen verwerken. Dank voor jullie begrip!

(Check ook altijd even je spambox mocht je niets van ons lijken te horen. In héél uitzonderlijke gevallen komt een mail eens in de verkeerde mailbox terecht.)

 

JAARLIJKSE VAKANTIEBEURZEN

Ieder jaar zijn wij aanwezig op de Vakantie Expo in Antwerpen (in januari). Kom ons zeker eens een bezoekje brengen als je graag verder met ons wil kennismaken.

Contacteer ons:

   Info@modernvikings.be

   +32 (0)486 96 98 90 (maandag – vrijdag van 10u – 19u)

 

of via onderstaand formulier:

Bedankt voor je interesse. We laten snel iets weten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in jouw mailbox