Modern Vikings is een reisbureau van de nieuwste generatie: indien gewenst komen wij naar je toe in plaats van omgekeerd!

Wij werken zonder vast kantoor en zonder vaste openingsuren. Indien gewenst komen wij buiten de kantooruren naar je toe om samen je droomreis in detail te bespreken. Een infosessie-aan-huis duurt ongeveer anderhalf uur tot 2 uur. De kost van de informatiesessie wordt bij definitieve boeking integraal in mindering gebracht op je factuur.

Prijs voor een infosessie: € 50 binnen een straal van 50km rond Gent. Indien verder gelegen: prijs op aanvraag.

Kom je liever zelf naar ons toe? Wij kunnen een afspraak inplannen in onze hub in Coworking The Wired, Kleemburg 1, 9050 Gentbrugge. OPGELET:  enkel mogelijk op maandag, woensdag en zaterdag (van december tem maart). Wij werken ENKEL OP AFSPRAAK. Geef ons een seintje en wij plannen een infosessie in. Wij vragen een vast bedrag van € 25 voor een infosessie in Gent (duur: anderhalf uur tot 2 uur). Deze kost geldt als voorschot en wordt in mindering gebracht op je factuur.

Uiteraard kan je ook telefonisch of via mail je reis bij ons boeken.

Opgelet: de eerste maanden van het jaar zijn ook de drukste maanden voor ons. Wij dienen je dus te vragen een beetje geduld te hebben bij je offerteaanvraag. De behandeling van een offerte kan enkele dagen in beslag nemen. Vraag je een offerte aan via mail, wees dan aub zo gedetailleerd mogelijk en geef ons zeker al volgende info mee:

  • Welke reis wensen jullie te doen?
  • Mogelijke vertrekdatum (data)?
  • Met hoeveel personen reizen jullie?
  • Bij selfdrives: wensen jullie kamers met privésanitair of gedeeld sanitair (een mix van de 2 is eventueel ook mogelijk)?

Met deze info kunnen wij je aanvraag sneller verwerken.

(Check ook altijd even je spambox mocht je niets van ons lijken te horen. In héél uitzonderlijke gevallen komt een mail eens in de verkeerde mailbox terecht.)

ZOMERSEIZOEN 2021: BOEK NU JE IJSLANDREIS VOOR DEZE ZOMER MET EEN GERUST HART – ONS PEACE OF MIND BELEID

Je wil zo graag naar IJsland deze zomer maar de onzekerheid rond de coronasituatie doet je twijfelen om nu al te boeken. En dat terwijl nu net het normale boekingsseizoen voor zomer 2021 van start gaat. Ingewikkeld, niet? Toch niet want bij Modern Vikings nemen we al je zorgen weg met onze Zero Worries peace of mind aanpak:

Boek nu je reis naar IJsland voor deze zomer zonder zorgen. Indien 4 weken voor vertrek blijkt dat de reis in het gedrang komt door coronagerelateerde reisbeperkingen ter plaatse (in de vorm van een verplichte quarantaine) annuleren wij de reis zonder kosten en krijg je het voorschot integraal terugbetaald! Ook verplaatsen van de reis naar nieuwe reisdata is kosteloos mogelijk. Opgelet: annulatie tot 4 weken voor vertrek is enkel kosteloos mogelijk vanwege aan corona gerelateerde reisbeperkingen. Overige redenen tot annulatie (ziekte, enz.) worden enkel gedekt door onze reguliere optionele annulatieverzekering.

Contacteer ons:

   Info@modernvikings.be

   +32 (0)486 96 98 90 (maandag – vrijdag van 10u – 19u)

 

of via onderstaand formulier:

Bedankt voor je interesse. We laten snel iets weten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in jouw mailbox