Modern Vikings is een reisbureau van de nieuwste generatie: indien gewenst komen wij naar je toe in plaats van omgekeerd!

Wij werken zonder vast kantoor en zonder vaste openingsuren. Indien gewenst komen wij buiten de kantooruren naar je toe om samen je droomreis in detail te bespreken. Een infosessie-aan-huis duurt ongeveer anderhalf uur tot 2 uur. De kost van de informatiesessie wordt bij definitieve boeking integraal in mindering gebracht op je factuur.

Prijs voor een infosessie: € 50 binnen een straal van 50km rond Gent. Indien verder gelegen: prijs op aanvraag.

Kom je liever zelf naar ons toe? Wij kunnen een afspraak inplannen in onze hub in Bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge. Adres: Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge. OPGELET: Wij werken ENKEL OP AFSPRAAK. Geef ons een seintje en wij plannen een infosessie in. Dit kan op weekdagen en van december tem april ook op zaterdag.

Uiteraard kan je ook telefonisch of via mail je reis bij ons boeken. Kan je ons telefonisch niet direct bereiken, laat een bericht achter en wij contacteren jullie nadien.

Opgelet: De behandeling van een offerte kan enkele dagen in beslag nemen. Vraag je een offerte aan via mail, wees dan aub zo gedetailleerd mogelijk en geef ons zeker al volgende info mee:

  • Welke reis wensen jullie te doen?
  • Mogelijke vertrekdatum (data)?
  • Met hoeveel personen reizen jullie?
  • Bij selfdrives: wensen jullie kamers met privésanitair of gedeeld sanitair (een mix van de 2 is eventueel ook mogelijk)?

Met deze info kunnen wij je aanvraag sneller verwerken.

Door de vele aanvragen kunnen wij enkel gedetailleerde offerteaanvragen verwerken van reizigers van wie de reisplannen concreet zijn en die hun reis bij ons plannen te boeken. Vaag omschreven aanvragen kunnen we jammer genoeg niet behandelen. Dank voor jullie begrip!

(Check ook altijd even je spambox mocht je niets van ons lijken te horen. In héél uitzonderlijke gevallen komt een mail eens in de verkeerde mailbox terecht.)

Contacteer ons:

   Info@modernvikings.be

   +32 (0)486 96 98 90 (maandag – vrijdag van 10u – 19u)

 

of via onderstaand formulier:

Bedankt voor je interesse. We laten snel iets weten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in jouw mailbox