Modern Vikings is een reisbureau van de nieuwste generatie: indien gewenst komen wij naar je toe in plaats van omgekeerd!

Wij werken zonder vast kantoor en zonder vaste openingsuren. Indien gewenst komen wij buiten de kantooruren naar je toe om samen je droomreis in detail te bespreken. Een infosessie-aan-huis duurt ongeveer anderhalf uur tot 2 uur. De kost van de informatiesessie wordt bij definitieve boeking integraal in mindering gebracht op je factuur.

Prijs voor een infosessie: € 50 binnen een straal van 50km rond Gent. Indien verder gelegen: prijs op aanvraag.

Kom je liever zelf naar ons toe? Wij kunnen een afspraak inplannen in onze hub in Coworking The Wired, Kleemburg 1, 9050 Gentbrugge. OPGELET:  enkel mogelijk op maandag, woensdag en zaterdag (van december tem maart). Wij werken ENKEL OP AFSPRAAK. Geef ons een seintje en wij plannen een infosessie in. Wij vragen een vast bedrag van € 25 voor een infosessie in Gent (duur: anderhalf uur tot 2 uur). Deze kost geldt als voorschot en wordt in mindering gebracht op je factuur.

Uiteraard kan je ook telefonisch of via mail je reis bij ons boeken.

Opgelet: de eerste maanden van het jaar zijn ook de drukste maanden voor ons. Wij dienen je dus te vragen een beetje geduld te hebben bij je offerteaanvraag. De behandeling van een offerte kan enkele dagen in beslag nemen. Vraag je een offerte aan via mail, wees dan aub zo gedetailleerd mogelijk en geef ons zeker al volgende info mee:

  • Welke reis wensen jullie te doen?
  • Mogelijke vertrekdatum (data)?
  • Met hoeveel personen reizen jullie?
  • Bij selfdrives: wensen jullie kamers met privésanitair of gedeeld sanitair (een mix van de 2 is eventueel ook mogelijk)?

Met deze info kunnen wij je aanvraag sneller verwerken.

(Check ook altijd even je spambox mocht je niets van ons lijken te horen. In héél uitzonderlijke gevallen komt een mail eens in de verkeerde mailbox terecht.)

SPECIFIEKE GUIDELINES voor het boeken van een IJslandreis bij Modern Vikings deze zomer

 

Beste mensen, wij worden overspoeld door aanvragen van mensen die overwegen nog naar IJsland te trekken deze zomer. Wij zijn al weken bezig met nog lastminute aanvragen te verwerken én geboekt te krijgen, maar het is een hels en tijdrovend karwei vooral vanwege de nog regelmatig wijzigende Icelandairvluchtschema’s.

Wij kunnen daarom op dit moment enkel concrete boekingen verwerken van mensen die 100% zeker zijn te willen afreizen deze zomer. IJsland is open maar er wordt een verplichte coronatest afgenomen op de luchthaven en deze procedure zal nog wel even in voege blijven. De test is betalend en komt op 58EUR per persoon (kinderen geboren in 2005 of later worden vrijgesteld). Meer info hierover op onze covid updatepagina.

Concreet dien je voorafgaand aan je boekingsaanvraag volgende afweging te maken:

  • Ben je bereid de betalende coronatestprocedure te doorlopen op de luchthaven? Ter info: op 30.706 binnenkomende reizigers de voorbije weken werd slechts bij 12 mensen een actieve coronabesmetting vastgesteld (cijfers van 11/07/20). De cijfers wijzen dus al weken uit dat het risico verwaarloosbaar klein is. Alle officiële data en statistieken kan je trouwens steeds hier nalezen: www.covid.is/data
  • Ben je bij voorkeur bereid uit Amsterdam te vertrekken ipv Brussel? Er zijn meer vluchten uit Amsterdam dan uit Brussel en dat bespaart ons een hoop werk. Uit Brussel wordt de komende weken voorlopig enkel op woensdag, zaterdag en zondag gevlogen. Uit Amsterdam wordt dagelijks gevlogen behalve op vrijdag. Vanaf half augustus zal daar waarschijnlijk ook de vrijdag bij komen.
  • Wij hebben minimum 2 weken nodig om een boeking rond te krijgen, dus gelieve ons geen ultra lastminute aanvragen te sturen.

 

Indien jullie antwoord op bovenstaande positief is mag je ons je boekingsaanvraag bezorgen met concrete vermelding van voorkeur van reis, kamertype, enz. We kunnen enkel concrete boekingsaanvragen beantwoorden.

 

Bedankt alvast voor jullie begrip!

Contacteer ons:

   Info@modernvikings.be

   +32 (0)486 96 98 90 (maandag – vrijdag van 10u – 19u, zaterdag van 13u – 17u)

 

of via onderstaand formulier:

Bedankt voor je interesse. We laten snel iets weten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in jouw mailbox