Print Friendly, PDF & Email

Je dient je reis onverwacht te annuleren, je hebt medische bijstand nodig in het buitenland, je bagage raakt zoek, enz. Om met een gerust gemoed op reis te vertrekken raden wij je ten zeerste aan om een reisverzekering bij te boeken. Modern Vikings werkt samen met Allianz Global Assistance, de grootste reisverzekeraar ter wereld. Zij staan dag en nacht voor je paraat en garanderen je een zorgeloze vakantie.

Afhankelijk van je behoeften bieden we je een aantal opties aan voor annulering en/of reisbijstand:

– Tijdelijke polis annuleringsverzekering + compensatiereis (tot 10.000 EUR per persoon): 5,5% van de totale reissom
– Tijdelijke polis Travel Selection inclusief assistance personen, bagageverzekering, compensatiereis, home assistance en kapitaal reisongevallen: € 3 per persoon per dag of € 8 per gezin per dag
– Tijdelijke polis Exclusive Selection inclusief annuleringsverzekering, assistance personen, bagageverzekering, compensatiereis, home assistance, assistance voertuigen en kapitaal reisongevallen: 6,5% van de totale reissom
– Jaarpolis World Royal Protection: € 449 per persoon per jaar of € 599 per gezin per jaar

De formules met annuleringsverzekering dienen afgesloten te worden binnen de 7 kalenderdagen na boeking (datum van de bestelbon is geldig). Voor reizen met vertrek binnen de 30 dagen na boeking dient de polis afgesloten te worden op de datum van boeking.

Hier vind je een kort overzicht van de polissen en hun belangrijkste waarborgen. Wij raden de Exclusive Selection ten zeerste aan indien je een tijdelijke polis verkiest. Reis je met een groot gezin, reis je meermaals per jaar, of wens je je in te dekken tegen dreigende vulkaanuitbarstingen? Dan is de jaarpolis World Royal Protection interessanter. Opgelet: dit is slechts een korte samenvatting. Op eenvoudig verzoek sturen we je de gedetailleerde polisvoorwaarden van Allianz door. 

Heb je nog vragen? Geef ons zeker een seintje!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in jouw mailbox