Hieronder vind je ons reisaanbod via enkele handige overzichtsknoppen. Heel binnenkort zullen we dit aanbod verruimen met themareizen en begeleide groepsreizen! Natuurlijk stellen we ook graag je reis volledig op maat samen…
Extra informatie over het reisaanbod vind je onder het keuzemenu.

IJsland valt op vele manieren te bereizen, maar staat toch in de eerste plaats bekend als ultieme roadtripbestemming. Eindeloos cruisen door desolate landschappen en een gevoel van oneindigheid en intens contact met de natuur ervaren, landschappen zien voorbijglijden en voorbij iedere bocht weer verrast worden door iets nieuws, enz. Dat is waar IJsland voor staat. Wij zijn van mening dat het land zich het best met de wagen laat verkennen, zodat je de nodige vrijheid hebt om te stoppen waar en wanneer je wil, en zo op je eigen tempo de vele indrukken in je op kunt nemen. Bekijk onze selfdrives voor de verschillende mogelijkheden.

Indien je weinig tijd hebt en IJsland in een notendop wil ontdekken, zijn onze short breaks interessant. Het is het mogelijk om een city trip Reykjavík te combineren met een aantal uitstappen in de nabije omgeving. Veel van de typische IJslandse natuurfenomenen kunnen vanuit Reykjavík bezocht worden, waardoor je op korte tijd een mooie eerste indruk kunt opdoen van het land. Je kan de bezienswaardigheden op begeleide excursies in Engelstalige groep bezoeken, of een huurwagen nemen voor een paar dagen. Daarnaast bieden we ook een shortbreak met huurwagen aan waarbij je een verblijf in Reykjavík combineert met 2 nachten in Zuid-IJsland.

Heb je een bedrijf en wil je je werknemers in de watten leggen? Neem dan een kijkje bij onze incentives.

Al onze reizen en reisconcepten kunnen steeds op maat worden uitgewerkt in functie van je noden en wensen. Hierbij geldt echter 1 gouden regel: hoe vroeger je boekt hoe meer mogelijkheden er zijn om op maat te werken! Voor zomerreizen (juni-juli-aug) kan er geboekt worden vanaf oktober het jaar voordien. Voor winterreizen (oktober tem maart) is er iets meer flexibiliteit en kan er geboekt worden vanaf maart.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in jouw mailbox