HomeThemareizen > Stay where no one can find you

Stay where no one can find you

IJsland off the beaten track

Print Friendly, PDF & Email

Reisbeschrijving

Door onze maandenlange omzwervingen in de meest afgelegen regio’s van IJsland kennen wij iedere uithoek van het land als onze broekzak. Ben je op zoek naar iets anders dan de platgetreden paden en wil je IJsland ontdekken als een echte pionier, ver weg van de toeristische drukte? Dan is ons Off the Beaten Track concept iets voor jou!

Wij tonen uitdrukkelijk geen kaart met aanduidingen van de route. Jij geeft ons enkel het aantal dagen door, en wij werken vanuit onze uitgebreide terreinkennis een unieke reisroute uit die je een ander IJsland laat ontdekken! De nadruk ligt hier minder op de klassieke highlights (zoals de Golden Circle met Geysir, Gullfoss en Þingvellir). We gaan eerder op zoek naar plekjes die minstens even indrukwekkend zijn, maar die minder naar voor geschoven worden als toeristische hotspots. Bereid je voor op een verblijf temidden van lavavelden, desolate valleien, uitgestrekte groene akkers, nabij ruige rotskusten en desolate zwarte stranden, en in kleurrijke authentieke dorpjes weg van de ringweg. Het échte en pure IJsland dus!

We vermelden uitdrukkelijk geen namen van overnachtingslocaties. We kunnen je echter wel meegeven dat er meer routemogelijkheden zijn naarmate je kiest voor zowel kamers mét als zonder privésanitair. Het basiscomfort wordt hier ruimschoots goedgemaakt door de adembenemende locaties!   


Geïnspireerd? Meer weten over deze reis? We helpen je graag verder. Contacteer ons via info@modernvikings.be of via onderstaand formulier.

Bedankt voor je interesse. We laten snel iets weten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in je mailbox