home > activiteiten > Sneeuwscooter

Sneeuwscooter

  Sneeuwscootertocht op de Langjökull

Een sneeuwscootertocht is altijd fun gegarandeerd. Rijdend over eindeloze sneeuwvlaktes ervaar je de immense uitgestrektheid van de Langjökull gletsjer, een bijzondere belevenis.

Sneeuwscooters zijn gemakkelijk te besturen en warme thermische kledij en veiligheidsuitrusting wordt steeds voorzien. Opgelet: geldig rijbewijs is verplicht. 2 personen per scooter en minimumleeftijd voor de medepassagier is 6 jaar. Transfer heen en terug van Gullfoss Café naar het base camp aan de gletsjer is steeds inclusief. Duur: 3 à 4u waarvan 1u sneeuwscootertocht.

Prijs

€ 210 per volwassene
€ 145 per kind 6 tem 11 jaar
Supplement van € 55 indien 1 persoon op de scooter

Vertrek: dagelijks om 12u30 aan Gullfoss Café

Indien je over een 4×4 wagen beschikt, is het vanaf juni tot oktober mogelijk om zelf tot aan het base camp te rijden. Prijs exclusief transfer: € 190 per persoon

  Sneeuwscootertocht op de Mýrdalsjökull

Niets is uitdagender dan een sneeuwscootertocht op de ijskap over de Katla, één van de grootste IJslandse vulkanen! Geniet van de eindeloze uitgestrektheid van de gletsjer en het adembenemende uitzicht over Zuid-IJsland bij helder weer.

Een sneeuwscootertocht is altijd fun gegarandeerd. Sneeuwscooters zijn gemakkelijk te besturen en warme thermische kledij en veiligheidsuitrusting wordt steeds voorzien. Opgelet: geldig rijbewijs is verplicht. 2 personen per scooter en minimumleeftijd voor de medepassagier is 5 jaar. Na de veiligheidsinstructies in het base camp stap je in een gletsjertruck en rijd je tot aan de gletsjer waar je sneeuwscooter voor je klaar staat. Duur: 2u waarvan 1u sneeuwscootertocht.

Prijs

€ 220 per volwassene
€ 155 per kind tem 11 jaar
Supplement van € 80 indien 1 persoon op de scooter

Vertrek: dagelijks om 10u, 12u30 en 15u aan het base camp

  Sneeuwscootertocht op de Vatnajökull

Ervaar de grootste gletsjer van Europa van bovenaf. Tijdens deze sneeuwscootertocht geniet je van adembenemende uitzichten over diepe valleien, hoge bergen, en natuurlijk de machtige Vatnajökull zelf.

Een sneeuwscootertocht is altijd fun gegarandeerd. Sneeuwscooters zijn gemakkelijk te besturen en warme thermische kledij en veiligheidsuitrusting wordt steeds voorzien. Opgelet: geldig rijbewijs is verplicht. 2 personen per scooter. Na de veiligheidsinstructies stap je in een superjeep en rijd je vanaf F985 tot aan de gletsjer waar je sneeuwscooter voor je klaar staat. Duur: 3u waarvan 1u sneeuwscootertocht.

Prijs

€ 215 per volwassene
€ 110 per kind tem 12 jaar
Supplement van € 80 indien 1 persoon op de scooter

Vertrek: dagelijks om 9u30 en 14u00 aan het kruispunt van de ringweg met F985 van 01/03 tem 15/10


Geïnspireerd? Meer weten over deze reis? We helpen je graag verder. Stuur ons een berichtje via info@modernvikings.be of via onderstaand formulier.

Bedankt voor je interesse. We laten snel iets weten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in je mailbox