HomeActiviteiten > Sneeuwscooter

Sneeuwscooter

  Sneeuwscootertocht op de Langjökull

Een sneeuwscootertocht is altijd fun gegarandeerd. Rijdend over eindeloze sneeuwvlaktes ervaar je de immense uitgestrektheid van de Langjökull gletsjer, een bijzondere belevenis.

Sneeuwscooters zijn gemakkelijk te besturen en warme thermische kledij en veiligheidsuitrusting wordt steeds voorzien. Opgelet: geldig rijbewijs is verplicht. 2 personen per scooter en minimumleeftijd voor de medepassagier is 6 jaar. Transfer heen en terug van Gullfoss Café naar het base camp aan de gletsjer is steeds inclusief. Duur: 3 à 4u waarvan 1u sneeuwscootertocht.

Prijs

€ 185 per volwassene
€ 140 per tiener van 12 tem 17 jaar
GRATIS voor kinderen van 6 tem 11 jaar
Supplement van € 50 indien 1 persoon op de scooter

Vertrek: dagelijks om 10u, 12u en 14u aan Gullfoss Café

  Sneeuwscootertocht op de Mýrdalsjökull

Niets is uitdagender dan een sneeuwscootertocht op de ijskap over de Katla, één van de grootste IJslandse vulkanen! Geniet van de eindeloze uitgestrektheid van de gletsjer en het adembenemende uitzicht over Zuid-IJsland bij helder weer.

Een sneeuwscootertocht is altijd fun gegarandeerd. Sneeuwscooters zijn gemakkelijk te besturen en warme thermische kledij en veiligheidsuitrusting wordt steeds voorzien. Opgelet: geldig rijbewijs is verplicht. 2 personen per scooter en minimumleeftijd voor de medepassagier is 5 jaar. Na de veiligheidsinstructies in het base camp stap je in een gletsjertruck en rijd je tot aan de gletsjer waar je sneeuwscooter voor je klaar staat. Duur: 2u waarvan 1u sneeuwscootertocht.

Prijs

€ 190 per volwassene
€ 140 per kind van 8 tem 16 jaar
Supplement van € 50 indien 1 persoon op de scooter

Vertrek: dagelijks om 10u, 12u30 en 15u aan het base camp

  Sneeuwscootertocht op de Vatnajökull

Ervaar de grootste gletsjer van Europa van bovenaf. Tijdens deze sneeuwscootertocht geniet je van adembenemende uitzichten over diepe valleien, hoge bergen, en natuurlijk de machtige Vatnajökull zelf. Je wordt per superjeep naar Jöklasel gebracht, het hoogst gelegen café van IJsland en het basecamp voor de sneeuwscootertocht (spectaculaire rit door de bergen van ong. 1u enkel traject).

Een sneeuwscootertocht is altijd fun gegarandeerd. Sneeuwscooters zijn gemakkelijk te besturen en warme thermische kledij en veiligheidsuitrusting wordt steeds voorzien. Opgelet: geldig rijbewijs is verplicht. 2 personen per scooter. Na de veiligheidsinstructies stap je in een superjeep en rijd je vanaf F985 tot aan de gletsjer waar je sneeuwscooter voor je klaar staat. Duur: 3u waarvan 1u sneeuwscootertocht.

Prijs

€ 160 per volwassene
€ 80 per kind tem 12 jaar
Supplement van € 65 indien 1 persoon op de scooter

Vertrek: dagelijks om 9u30 en 14u00 aan het kruispunt van de ringweg met F985 van 01/06 tem 15/10, en van Vagnsstaðir hostel van 01/03 tem 31/05.

Indien je over je eigen 4×4 beschikt, is het ook mogelijk zelf tot aan het basecamp Jöklasel te rijden (€ 20 per persoon korting).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in je mailbox