HomeActiviteiten > Rafting

Rafting

  Rafting in Noord-IJsland

De West Glacial River nodigt je uit op een onvergetelijk raftingavontuur in Noord-IJsland. Peddelend langs stomende hotsprings en indrukwekkende canyons bedwing je de stroomversnellingen in de vele bochten, maar geniet je evenzeer van de rust van de meanderende rivier en de voorbijglijdende landschappen. Nadien kan je optioneel een dinner of the day bijboeken. Supplement: 30 EUR per persoon – 15 EUR per kind.  

Minimum leeftijd is 6 jaar en de moeilijkheidsgraad is 2 op 5. Dit is een gemakkelijke en aangename raftingtrip die geschikt is voor iedereen.

Afvaart is dagelijks om 10u en 15u. Duur: 3 à 4u.

PRIJS

€ 135 per persoon
€ 85 per kind van 6 tem 12 jaar

  Rafting in Zuid-IJsland

Ten zuiden van de Gullfoss waterval vind je een canyon die de perfecte setting vormt voor een raftingavontuur. De krachtige gletsjerrivier Hvítá baant zich een weg door de canyon en heeft zo door de eeuwen heen een adembenemende kloof met bijzondere rotsformaties gecreëerd. Die verken je het best vanop het water. De Hvitá rivier is plezier gegarandeerd! Kalme wateren worden afgewisseld met stroomversnellingen die je een ware adrenalinestoot bezorgen. Na de trip kan je genieten van een zalige sauna in het base camp. Je hebt er ook een restaurant waar je optioneel een barbecuemaaltijd met lamsvlees kunt bijboeken na je raftingavontuur. Supplement: 30 EUR per persoon.

Seizoen: 14/05 tot 15/09

Minimum leeftijd is 11 jaar en de moeilijkheidsgraad is 2 op 5, wat deze trip toegankelijk maakt voor families met oudere kinderen.

Afvaart is dagelijks om 10u en om 14u. Pick up/drop off in Reykjavík is mogelijk aan een supplement van € 40 per persoon h/t.

Duur: 4u. 7u met transfers van en naar Reykjavík inclusief.

PRIJS

€ 95 per persoon
€ 75 per kind van 11 tem 15 jaar 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in je mailbox