HomeActiviteiten > Sneeuwschoenwandeling

Sneeuwschoenwandeling in het hoge Noorden

Eyjafjörður en de omgeving van Akureyri zijn echt prachtig in de winter en ideaal voor sneeuwschoenwandelen. In kleine groepjes begeef je je door de meest magische winterlandschappen, een fantastische ervaring! De gids die je begeleidt op deze tocht is van Vlaamse afkomst en woont al enige jaren in de streek. Hij kent de ongerepte natuur door en door, en zal je ook weten te imponeren met zijn uitgebreide kennis van de IJslandse cultuur en rijke verhalentraditie. 

Er is een sneeuwschoenwandeling voor elk weerstype en elk type sneeuw. Zorg er zeker voor dat je warm genoeg gekleed bent en in goede conditie verkeert. IJslandse weersomstandigheden kunnen extreem zijn, dus avontuur is in ieder geval verzekerd. Sneeuwschoenwandelen vereist geen specifieke vaardigheden. Als je van wandelen houdt, zal je ongetwijfeld ook van sneeuwschoenwandelen houden.

PRIJS

€ 115 per persoon
€ 85 voor kinderen van 13 tem 17 jaar 

DUUR: 3-4 uur
VERTREK: dagelijks vertrek om 13:00, hotel pick-up inbegrepen
INCLUSIEF: huur van sneeuwschoenen en wandelstokken, chauffeur en Nederlandstalige gids
WANNEER: winterseizoen december-mei
OPGELET:

  • Minimaal 2 personen per tour.
  • Deze tour is niet bedoeld voor kinderen jonger dan 13 jaar.
  • Een familie sneeuwschoenwandeling is perfect geschikt voor kinderen met hun ouder(s). Er zijn speciale sneeuwschoenen voor kinderen voorzien.
  • De duur van de wandeling kan verlengd of ingekort worden, zelfs mogelijks geannuleerd worden afhankelijk van de weersomstandigheden of de wegcondities.
  • De sneeuwschoenen worden gebruikt bij voldoende sneeuw, stijgijzers (crampons) als er meer ijs dan sneeuw is.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in je mailbox