HomeActiviteiten > Kajakken

Kajakken

  Kajakken op het Jökulsárlón gletsjermeer

Graag een avontuurlijke kajaktocht op een van de meest impressionante gletsjermeren van IJsland? Een kajaktocht over het bekende Jökulsárlón gletsjermeer is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Je vaart tussen de immense ijsschotsen in de gletsjerlagune en krijgt het eeuwenoude ijs van dichtbij te zien. Met een beetje geluk spot je zelfs enkele zeehonden. Het seizoen loopt van mei tem september en er zijn meerdere vertrekken per dag. De excursie duurt ong. 1,5u en is mogelijk vanaf 14 jaar.

PRIJS

€ 75 per persoon vanaf 16 jaar
€ 40 per kind van 14 tem 15 jaar
2 personen per kajak. Supplement van € 35 indien single kajak

  Kajakken op het Heinabergslón gletsjermeer

Wil je liever gaan kajakken op een meer off the beaten track gletsjermeer dat nog niet door de grote massa ontdekt is? Heinabergslón is een afgelegen gletsjermeer in het imposante Vatnajökull National Park. Kajakken op dit meer is de ultieme manier om de schoonheid van de Vatnajökullregio te ontdekken. Geniet van prachtige uitzichten over bergen, gletsjers en hun reflectie in het heldere water, zonder anderen in de buurt. Deze excursie is voor iedereen toegankelijk met een goede basisconditie. Het seizoen loopt van mei tem september en er zijn twee vertrekken per dag (een in de voormiddag en een in de namiddag). De excursie duurt ong. 3,5u waarvan 2u in de kajak, en is mogelijk vanaf 14 jaar. Tieners tussen 14 en 16 jaar dienen verplicht met een volwassene in een tandemkajak mee te varen.

PRIJS

€ 110 per persoon vanaf 17 jaar
€ 65 per kind van 14 tem 16 jaar
2 personen per kajak. Supplement van € 35 indien single kajak

  Kajakken op de Westfjorden

Trek erop uit met de kajak en geniet vanop het water van de kalmte en sereniteit van de Westfjorden. We nemen je mee naar de Mjóifjórður waar je al peddelend zeehonden kunt observeren in hun natuurlijke habitat. Met een beetje geluk zie je zelfs walvissen. We bieden zowel trips aan voor beginners als voor meer ervaren reizigers.

Prijs

Begeleide trip van 2u (waarvan 1u kajakken)
€ 65 per persoon

Begeleide trip van 5u (waarvan 4u kajakken)
€ 160 per persoon

Kajakhuur (enkel voor ervaren kajakkers)
€ 45 per persoon halve dag
€ 70 per persoon volledige dag

Begeleide waterfietstrip voor de hele familie
Trip van 2u waarvan 1u kajakken
€ 70 per persoon


Meer weten over deze excursie? We helpen je graag verder. Stuur ons een berichtje via info@modernvikings.be of via onderstaand formulier.

Bedankt voor je interesse. We laten snel iets weten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in je mailbox