Modern Vikings

Modern Vikings is een gespecialiseerde reisorganisator met maar één focus: het prachtig pure IJsland!

Modern Vikings is het resultaat van onze uitgesproken passie voor IJsland. Dankzij onze uitgebreide reis-, werk- en verblijfservaring op de bestemming kunnen wij je een uniek reisaanbod aanbieden ver weg van de platgetreden paden.

IJsland staat voor avontuur, vrijheid en een gevoel van oneindigheid dat blijft fascineren. Denk aan roadtrippen doorheen constant veranderende landschappen, hiken te midden van extreme natuurfenomenen en wegdromen bij het mysterieuze (noorder)licht. Maar er is meer! Meer dan ooit is het land tegenwoordig een culinaire hotspot, een walhalla voor muziekfanaten en dé ultieme bestemming voor onthaasting en wellness.

Wij drukken met Modern Vikings graag onze eigen(zinnige) stempel op IJsland en bieden je belevingsreizen aan buiten het gewone. Naast de klassieke rondreizen focussen we daarbij ook op themareizen vanuit de meest diverse invalshoeken.

Lokaal, authentiek en puur zijn kernelementen die in al onze reizen terugkomen. Geen grootschaligheid bij ons, wij gaan steeds voor zoveel mogelijk contact met de locals en verkiezen authentieke verblijfsadresjes boven onpersoonlijke hotels. We zijn immers van mening dat je IJsland niet alleen moet zien, maar vooral ook moet beleven! Als een Modern Viking!

Onze troeven

  • Betrouwbare IJslandspecialist met zéér grondige gespecialiseerde kennis van het land Jarenlange ervaring op bestemming IJsland.
  • Focus op kwaliteit en pure en authentieke IJslandbeleving Exclusieve verblijfsadresjes, de mooiste routes en onvergetelijke ervaringen gegarandeerd.
  • De scherpste prijzen!  Rechtstreekse samenwerkingen met onze IJslandse partners zonder tussenschakels, en zo de voordeligste prijzen.
  • Gepersonaliseerde aanpak en reisadvies op maat  Offertes-op-maat tot in de puntjes voor je uitgewerkt.
  • Unieke formule met reisadvies aan huis en uitzonderlijke klantenservice  Wij komen zelf naar je toe, waar en wanneer het het best voor je past, om samen je droomreis vorm te geven.
  • Aanstekelijk enthousiasme Laat je inspireren door onze grote passie voor IJsland.
  • Modern Vikings roadbook Nét dat tikkeltje meer insider informatie! Van geheime hotpots en eetadresjes tot de meest off the beaten track routes.
  • Vergunde touroperator Als lid van het Garantiefonds Reizen zijn we maximaal verzekerd en is alles tot in de puntjes voor je geregeld.

Uitgelicht!

Modern Vikings reizen & promo’s in de kijker

Volledig reisaanbod

WE    OUR HAPPY VIKINGS

IJsland, tussen droom en daad!

Meer weten over IJsland? Op zoek naar praktische reisinfo over IJsland?

ONTDEK IJSLAND

Nieuws

Al het IJslandnieuws en Modern Vikings info verzameld op onze nieuwsblog!

Bekijk alle nieuwsitems

Modern Vikings is een reisbureau van de nieuwste generatie: geen vast kantoor,
geen vaste openingsuren en wij komen naar je toe in plaats van omgekeerd!

Don’t call it a dream, call it a plan!

Unieke formule met reisadvies aan huis

We komen zelf naar je toe om samen je droomreis vorm te geven.

CONTACT, BOEKINGEN & REISADVIES OP MAAT

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste alle Modern Vikings nieuws en promoties in je mailbox

© Modern Vikings 2024
Rijkeklarenstraat 14
9050 Gentbrugge
Belgium
info@modernvikings.be
TEL: +32 486 96 98 90

BTW: BE 0664.974.095