Gepassioneerde reisbegeleiders gezocht voor onze Modern Vikings groepsreizen naar IJsland

 

Modern Vikings is een gespecialiseerde reisorganisator met maar één focus: het pure IJsland. We focussen op authentieke verblijven weg van de platgetreden paden.

Als niche IJslandspecialist zijn wij momenteel in volle expansie en leggen wij daarom een wervingsreserve aan voor gepassioneerde en ervaren reisbegeleiders met gespecialiseerde kennis van bestemming IJsland.

 

Onze groepsreizen

Reizen met Modern Vikings betekent reizen in groepjes van maximum 8 reizigers. Enkel zo kunnen we een persoonlijke service garanderen met voldoende aandacht voor iedereen. Bovendien laten kleine groepjes het ook toe enige flexibiliteit in te bouwen, in te spelen op specifieke noden en wensen van de groep en indien nodig al eens af te wijken van de vaste reisroute. Met kleine groepjes kunnen we ook volledig trouw blijven aan ons concept en enkel verblijven aanbieden in kleinschalige accommodaties bij de mensen thuis en charmeverblijven weg van de platgetreden toeristische paden. We gaan on the road met een kleine maar comfortabele minivan in een ongedwongen ontspannen sfeer. Onze reizen richten zich tot reizigers van alle leeftijden in goede fysieke basisconditie en met een gezonde zin voor avontuur en exploratie.

Wij zijn momenteel op zoek naar reisbegeleiders/chauffeurs om onze algemene rondreizen langs de ringweg te begeleiden in de zomermaanden.

 

Profiel van de reisbegeleider en selectiecriteria

Bij onze groepsreizen is de reisbegeleider het uithangbord en kwaliteitslabel van onze reisorganisatie. Werken voor Modern Vikings betekent dan ook dat je onze bedrijfsfilosofie en waarden mee uitdraagt.

Concreet zoeken wij iemand die:

 • passie voor IJsland uitdraagt en ons omver kan blazen met de vele reisavonturen die hij/zij reeds in IJsland beleefd heeft (meerdere malen IJsland bezocht hebben is dus een absolute vereiste).
 • niet uit de lucht komt gevallen als we het hebben over plaatsnamen als Fjaðrárgljúfur, Deildartunguhver of Kirkjubæjarklaustur (deze namen ook correct kunnen uitspreken in het IJslands is een plus 🙂 ). Kennis over IJsland is essentieel.
 • beschikt over een rijbewijs B met jarenlange rijervaring en specifiek de nodige rijervaring op IJslandse wegen. Onze reisbegeleiders zijn tevens de chauffeurs van de reis en vervoeren tot 8 max. personen in een 2WD minibusje. Onze rondreizen omvatten enkel geasfalteerde wegen en geen gespecialiseerde 4×4 hooglandroutes. Rijbewijs D is een pluspunt.
 • relevante aantoonbare ervaring heeft in het begeleiden van groepen.
 • goede people management vaardigheden heeft en inzicht in groepsdynamische processen. Je bent een vlotte communicator die aandacht heeft voor iedereen in de groep en ervoor zorgt dat iedere deelnemer de reis van zijn leven beleeft.
 • verantwoordelijkheid draagt en snel probleemoplossend kan handelen bij onverwachte omstandigheden.
 • enthousiast en gedreven in het leven staat en bij voorkeur over een dosis humor beschikt 🙂

 

Ons aanbod

 • De mogelijkheid om je passie voor IJsland te delen en met een groep gelijkgestemde zielen van alle leeftijden op ontdekking te gaan in het mooiste land van Europa.
 • Werken voor de sympathiekste kleinschalige IJslandspecialist van België en de mogelijkheid om mee te groeien met ons gedreven en gepassioneerd team
 • Verloning in functie van ervaring
 • Begeleiding van 1 à 2 reizen (gemiddelde duur 1 week) op jaarbasis (periode mei-september en/of krokusvakantie). Kan uitgebreid worden in functie van onze verdere groei als reisorganisatie.  

 

Contacteer

Kan je je vinden in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur je motivatiebrief met CV naar Tine Maenhout: tine@modernvikings.be.