Modern Vikings viert feest! Win dit prachtige kijk- en weetjesboek over het meest fascinerende land ter wereld!

 

Wist je… dat IJslandse kinderen bezoek krijgen van dertien kerstmannen en van de kerstkat? Dat rotte haai een IJslandse delicatesse is? Dat de vulkaan Hekla misschien wel de ingang naar de hel is? Dat Geysir kokend water tot wel honderd meter in de lucht kan spuwen? Dat Vikingen plunderden en roofden, maar ook gedichten schreven?

Win!

Cadeautjestijd! Modern Vikings viert dubbel feest! Niet alleen staan de feestdagen voor de deur maar wij vieren ook onze eerste verjaardag. Voor deze gelegenheid geven wij maar liefst 2 exemplaren weg van het boek “Hoe je een vulkaan kunt blussen”, een fantastisch kijk- en weetjesboek van de Belgisch-IJslandse Alda Berglind Egilsdóttir en Het Zesde Metaalzanger Wannes Cappelle met illustraties van Wendy Panders. Het staat vol verbluffende weetjes en grappige feiten over het meest magische land ter wereld, IJsland natuurlijk, en is er voor iedereen van 9 tot 109 jaar! Kortom, het perfecte eindejaarsgeschenk voor iedere IJslandliefhebber!

Meedoen?

Wil jij graag meedoen aan deze winactie? Dat kan! Meedoen is simpel: omschrijf kort maar gevat waarom jij IJsland zo bijzonder vindt en dit boek wil winnen, via een reactie onder het Facebookbericht van deze winactie. Wil je niet voor jezelf maar voor iemand anders meedoen, vergeet deze persoon dan niet te taggen in je reactie. Onze Facebookpagina vind je hier

Spelregels

  • Deze winactie loopt van zaterdag 23 december tem zondag 31 december om 23u59 uur (Belgische tijd).
  • Er worden in totaal 2 exemplaren verloot.
  • De winnaar wordt op maandag 1 januari bekendgemaakt via de Modern Vikings Facebookpagina
  • Liken, volgen, delen of taggen via social media is leuk, maar is niet verplicht voor deze winactie.

Takk fyrir!